Voorinschrijving Geopend

voorinschrijving

Beste motorvrienden,

Inmiddels is de voorinschrijving geopend en met succes! Maar liefst 150 deelnemers hebben al betaald en zo hun plekje weten te bemachtigen voor onze jubileumtocht.

Aanstaande zaterdag wordt de inschrijving openbaar, dat wil zeggen dat er een uitnodiging per e-mail verstuurd wordt naar alle deelnemers die ooit hebben meegereden en dat de uitnodigingskaart online gepubliceerd wordt op onze website. Mensen die een uitnodigingskaart per post hebben ontvangen hebben dus tot aanstaande zaterdag nog een voordeel. We verwachten dat het maximaal aantal deelnemers snel behaald zal worden als de inschrijving openbaar gemaakt wordt, dus wees er snel bij.

Let op! Je bent verzekerd van een plek wanneer bij ons de betaling is binnen gekomen en het maximaal aantal deelnemers nog niet bereikt is. We willen benadrukken dat de adresgegevens duidelijk vermeld moeten worden in de betaalomschrijving.

Wij hebben er zin in!

Met vriendelijke groet,
Gijs van de Weg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.