De toertocht van 2010

de reis van 2010

Wij als organisatie zijn erin geslaagd de tocht van 19 juni op tijd klaar te hebben ,afgelopen zaterdag 22 mei hebben we de tocht voor de 4e keer gereden en hebben nog een paar kleine wijzigingen aangebracht.
We hebben een mooie tocht uitgezet, een tocht die door dorpjes gaat waar we niet van wisten dat ze bestonden ,met vele mooie uitzichten.
De tocht van dit jaar gaat richting Friesland,Drenhte,Salland alles wat in een tocht moet zitten zit erin, We stoppen weer rond de 65 km voor een koffie pauze rond de 130 km hebben we weer een geweldig buffet klaar staan en na 180 km stoppen we voor wat frisdrank.
Wij als organisatie hopen dat jullie als rijders ons ook dit weer zullen steunen door met ons op 19 juni de 18e motortoertocht te gaan rijden,we zijn natuurlijk afhankelijk van het weer maar we gaan er toch vanuit dat we weer rond de tweehonderd motoren hebben.
We zijn van plan ook dit jaar de tocht van het afgelopen jaar nog een keer te gaan rijden ,dit staat te gebeuren op 11 september met natuurlijk de stop bij de Olde Beth te Wehl.
De inschrijving is ook in dorpshuis De Heerdt vanaf 7.45 t/m 8.45 uur ,dus motorliefhebbers grijp jullie kans om deze tocht nog een keer terijden.
Graag tot ziens op 19 juni KOM OP TIJD.
Met vriendelijke groet Gijs van de weg (mtto)