De laatste tocht 2013

laatste tochten

Beste motorvrienden,
Na een prachtig motorseizoen willen we nog één keer gaan rijden, en wel op 7 september. We hopen dan de herhalingstocht te organiseren.
Bij deze de uitnodiging om ook deel te nemen aan deze tocht. Een ieder is van harte welkom !!
Ook rijders die nog nooit zijn mee geweest kunnen zich melden op 7 september. De inschrijving begint om half acht en duurt tot kwart voor negen. Om 9 uur vertrekken we voor een tocht van ongeveer 250 kilometer. De inschrijving is in dorpshuis De Heerdt, Schiksweg 27 in Oosterwolde. Kosten voor deze dag zijn 20 € pp, geheel verzorgd.
Op maandag 2 september ontvangen jullie een uitnodiging via datumprikker. Vul deze aub in, zodat we een beetje weten hoeveel deelnemers er zullen zijn. Let op: dit is geen voorinschrijving alleen om ons een beetje voort te helpen zodat we ongeveer weten hoeveel eten er besteld moet worden.
Dan nog het volgende; op 21 september is er in Oosterwolde een demodag voor classics motoren. Een ieder is daar welkom. De entree is vrij !! Lijkt me en mooie afsluiting van het motorseizoen. Dus noteer deze datum alvast in je agenda. Hopelijk zien we elkaar.
Met vriendelijke groet
Gijsbert van de Weg.