Voorinschrijving Geopend

voorinschrijving

Beste motorvrienden,

Inmiddels is de voorinschrijving geopend en met succes! Maar liefst 150 deelnemers hebben al betaald en zo hun plekje weten te bemachtigen voor onze jubileumtocht.

Aanstaande zaterdag wordt de inschrijving openbaar, dat wil zeggen dat er een uitnodiging per e-mail verstuurd wordt naar alle deelnemers die ooit hebben meegereden en dat de uitnodigingskaart online gepubliceerd wordt op onze website. Mensen die een uitnodigingskaart per post hebben ontvangen hebben dus tot aanstaande zaterdag nog een voordeel. We verwachten dat het maximaal aantal deelnemers snel behaald zal worden als de inschrijving openbaar gemaakt wordt, dus wees er snel bij.

Let op! Je bent verzekerd van een plek wanneer bij ons de betaling is binnen gekomen en het maximaal aantal deelnemers nog niet bereikt is. We willen benadrukken dat de adresgegevens duidelijk vermeld moeten worden in de betaalomschrijving.

Wij hebben er zin in!

Met vriendelijke groet,
Gijs van de Weg

UITNODIGINGSKAART

uitnodiginskaart

Beste Motorvrienden,
Vandaag hebben de rijders die afgelopen twee jaar een of meerdere keren mee zijn geweest met mtto de uitnodigingskaart ontvangen, we hebben ruim 330 kaarten verstuurd .
Deze rijders kunnen zich vanaf nu inschrijven ,inmiddels hebben zich al een tientalrijders ingeschreven ,er waren toch nog mensen die alleen hun naam vermelden daar kan ik niets mee want er zijn diverse namen die vaak voor komen in ons bestand ,dus nogmaals naam , adres en woonplaats vermelden.
Rijders die geen kaart hebben ontvangen kunnen zich laten inschrijven vanaf zaterdag 3 juni, iedere motorrijder moet zich zelf aanmelden iedereen krijgt dan een mail van ons waar je 25 of 50 euro naar kunt overschrijven, alleen mogelijk als er nog geen 300 aanmeldingen zijn.
Nieuwe rijders kunnen zich nog aanmelden voor 3 juni door je emailadres te sturen naar g.weg@chello.nl zodat jullie aankomende zaterdag ook de mail krijgen met verdere informatie ,tevens komt de uitnodigingskaart dan ook op de site te staan www.mtto.tk

Met vriendelijke groet,
Gijs van de Weg.

LuctorRit

luctorrit

Beste motorvrienden,
Aanstaande zaterdag 13 mei organiseren we onze eerste toertocht van dit jaar. De eerste tocht is altijd de luctor rit. Dit is een tocht voor het goede doel.
Er word gestart in Oldebroek vanuit de Geloofsgemeenschap Luctor et Emergo. De motortoertocht is een onderdeel van de vele activiteiten rond de bazar.
De opbrengst van deze rit is bestemd voor zendingsactiviteiten van de geloofsgemeenschap in binnen- en buitenland. Vanaf 08.00 uur kunnen de deelnemers zich verzamelen op de parkeerplaats aan de Mheneweg Noord 1 te Oldebroek.

Na een kop koffie en een welkom aan de deelnemers zal om 09.00 uur de groep motoren vertrekken. De rit zal langs diverse mooie plekjes gaan. Het tijdstip waarop men terug verwacht wordt in Oldebroek ligt rond 16.00 uur. De deelnamekosten bedragen € 20,00 per persoon inclusief een warme maaltijd onderweg. Duo passagiers betalen € 10,00. Er wordt gereden volgens het 2e-man systeem. Voor diegenen die dit niet kennen is er vooraf uitleg. Er wordt in één groep gereden, zodat men geen routekaarten hoeft te lezen. Daarnaast is er voldoende tijd om nader met elkaar kennis te maken. Dit jaar zal de toerrit via mooie stuurwegen in Overijssel gaan. Het is wel verstandig om met een volle tank aan de start te komen. Vanzelfsprekend zijn er onderweg mogelijkheden om te tanken en te ontspannen.

Voor nadere informatie over deze toertocht kunt u bellen via: 06-23224742.