Voorbereiding Toertocht 21 juni

dit was 2013

Beste Motorvrienden,
Middels dit schrijven het laatste nieuws aangaande de regionale toertocht van 21 juni aanstaande. We zijn afgelopen tijd behoorlijk druk geweest om voor dit jaar weer een rit te maken die er weer uit springt. Nog zes weken te gaan tot aan de tocht en kunnen melden dat deze gereed is.
Inmiddels is de tocht drie keer voorgereden, na de laatste keer nog wat aanpassingen gemaakt zodat de tocht nu definitief is. De toertocht gaat dit jaar door dorpen waar we nog nooit van hadden gehoord. Het is een prachtige toertocht geworden voor een ieder, er zit weer van alles in. Het wordt gewoon genieten van deze bijzondere mooie tocht.
Net als voorgaande jaren krijgen jullie weer een uitnodigingskaart toegestuurd. Deze zal in de tweede week van juni worden verzonden.
Zo rond 14 juni krijgen jullie een mail van datumprikker waarin word gevraagd of je al weet of je mee gaat. Ook als je verhinderd bent kun je dit aangeven. Mocht je nog niet weten of je mee gaat kun je dit ook vermelden.
We stellen het op prijs dat je het invult, zodat we een klein beetje een richtlijn hebben over het aantal deelnemers dat mee gaat. Zo kan het restaurant een inschatting maken wat er ingekocht moet worden .
We hopen dat het een fantastische mooie dag wordt 21 juni om samen met jullie deze tocht te gaan rijden.

Organisatie MTTO