MTTO in 2019

tt2018

Een nieuw jaar, een nieuw motorseizoen. Allereerst een gezond en toerrijk 2019 toegewenst. Ook dit jaar organiseren we weer diverse toertochten vanuit Oosterwolde:

11 mei Luctortocht
10 juni Pinkstermiddagtocht (start 13.00 uur)
22 juni Grote Regionale Motortoertocht
31 aug. Landelijke Motortoertocht

Noteer deze datums alvast in uw agenda, zodat u geen toertocht hoeft te missen. Graag tot ziens op één van onze toertochten.

Laatste kans….

duitsland

Beste motorvrienden,
Zaterdag rijden we de laatste toertocht van dit jaar. Een tocht die door velen is aangegeven als een van de mooiste tochten van de afgelopen jaren. Hopelijk kunt u dat zelf ook beamen aanstaande zaterdag.
De inschrijving eindigt op donderdagavond 24.00 uur !!! Tot nu toe valt de inschrijving mij tegen , erg jammer terwijl we er zoveel tijd aan besteden. Aan het weer kan het niet liggen, misschien wacht iedereen tot het laatste moment .
Op de dag zelf kan er dit jaar niet worden ingeschreven dus jullie hebben t/m donderdag nog de tijd om in te schrijven voor deze unieke tocht naar Uelsen.

De voorinschrijf kosten zijn : 22,50 euro of 45 euro (met duopassagier) dit kan overgemaakt worden naar rekeningnummer
NL66 RABO 0348 4606 00 : vermeld duidelijk je naam, adres, postcode en woonplaats bij de betaling .
Er dient echter per motor te worden ingeschreven

Rijders die zich hebben ingeschreven voor deze tocht kunnen zich op 1 september melden vanaf 7.30 t/m 8.40 uur in Dorpshuis “De Heerdt”
Daar kunt u onder het genot van een kop koffie en een broodje gezellig kletsen over van alles en nog wat.

Locatie: Dorpshuis “De Heerdt”, schiksweg 27, 8097SE, Oosterwolde
Vertrektijd: 09.00 uur
Lengte: 250 km
Dit is inclusief koffie en gebak, warme lunch en frisdrank tijdens de laatste stop

Met vriendelijke groet,
Gijs van de Weg
Tel: 06 21 43 14 73

Toertocht 1 september 2018

duitsland

Beste Motorvrienden,

Op zaterdag 1 september organiseren we onze laatste motortoertocht van dit jaar. We hopen jullie te mogen begroeten op deze dag en zoals jullie wellicht weten zijn nieuwe deelnemers ook van harte welkom.
We gaan de route rijden van 2008 Uelsen , het is een prachtige route die bij ons hoog staat aangeschreven.

De voorinschrijving begint aanstaande zaterdag 11 augustus , nieuwe rijders kunnen zich aanmelden bij g.weg@chello.nl Op zaterdag 1september vertrekken we vanaf dorpshuis ‘de Heerdt’ aan de schiksweg 27 te Oosterwolde. De kosten voor deze geheel verzorgde dag 22,50 pp.

Met Vriendelijke Groet
Gijs van de Weg.

Toertocht 23-6-2018

toertocht 2018

Prachtige motortoertocht

Zaterdag 23 juni stond de 26ste editie van de regionale motortocht weer op de kalender. Elke jaar worden deze toertocht gereden in het weekend dat voorafgaat aan de TT Assen race. Dit jaar stond Friesland op de menukaart. Maar liefst 220 motoren melden zich zaterdagochtend bij de Heerdt, waar de koffie klaar stond met verse broodjes. Na de briefing vertrok de groep onder grote belangstelling van de lokale bevolking richting Kampen en via Kampereiland en Ens richting Kuinre. In het Kuinre bos stopte de groep voor een kop koffie en lekkere koek. Vervolgens ging het richting Friesland door de westkant met een grote boog rond het Tjeukemeer. De warme lunch stond klaar in Joure. De deelnemers konden zich te goed doen aan een overheerlijk warm en koud buffet. Na de lunchpauze ging de groep verder richting Ossenzijl, waar een frisdrank gebruikt werd. De organisatie was erg te bespreken over het rijgedrag van de groep. Twee motoren werden onderweg opgeladen op de aanhanger, die ter beschikking was gesteld door Leusink motoren, wegens accu problemen. In een bus van Machine verhuur Oosterwolde reed een mobiel toilet mee. In Friesland was het druk op de wegen vanwege de marathon bij Sneek. Veel wandelaars en fietsers en bruggen die regelmatig open gingen vanwege druk vaarverkeer. Het mocht de pret niet drukken. Er kwamen veel enthousiaste reacties van de motorrijders die inmiddels uit heel het land naar Oosterwolde komen. Dit jaar moesten de deelnemers zich van te voren aanmelden middels een betaling. Dat systeem voldoet heel goed en scheelt enorm veel tijd bij het inschrijven ‘s morgens, waardoor er veel meer tijd is voor ondergingen contacten. Onderweg kreeg de groep veel lovende reacties van mensen langs de weg, die genoten om zo’n grote groep motoren langs te zien komen. Tegen 5 uur kwak de stoet weer terug in Oosterwolde, waar nog even gezellig werd nagepraat. De organisatie was erg tevreden over het geheel en dankbaar dat ook deze tocht zonder incidenten is verlopen.

Foto’s van deze tocht zijn te zien op http://driesvdijk.magix.net/album/alle-albums/!/oa/74506
www.mtto.tk

Op 1 september organiseren we op veler verzoek een grote regionale toertocht richting Uelsen , aan deze tocht kunnen maximaal 150 deelnemers deelnemen, op 11 augustus krijgen jullie hierover een mail met verdere informatie.
Met vriendelijke groet,
Gijs van de Weg.

MTTO PINKSTERMIDDAG RIT

pinksterrit

Beste Motorvrienden,
Op maandag 21 mei ( 2e pinksterdag) organiseren we een middagtocht
MTTO PINKSTERMIDDAG RIT
Kosten van deelname: € 10,- een kop koffie/gebak onderweg en bij terugkomst een verfrissing in de kantine.
Locatie vertrek: Kantine vv V.S.C.O. ‘61. Oosterwolde GLD Zwarteweg 15 Oosterwolde GLD
Inschrijven vanaf 12.30 t/m 12.55 uur
Vertrek 13.00 uur
Lengte: 150 km
Omgeving: verrassing
Organisator: MTTO Oosterwolde
Info: www.mtto.tk
Facebook : Motortoertocht Oosterwolde

TOEREN VOOR EEN GOED DOEL

luctor

OOSTERWOLDE – Op zaterdag 12 mei a.s. organiseert motortoertocht Oosterwolde samen met Geloofsgemeenschap Luctor et Emergo te Oldebroek opnieuw een motortoertocht als onderdeel van de activiteiten rond de bazar. De opbrengst van deze rit is bestemd voor zendingsactiviteiten van de geloofsgemeenschap in binnen- en buitenland. Vanaf 08.00 uur kunnen de deelnemers zich verzamelen op de parkeerplaats aan de Mheneweg Noord 1 te Oldebroek.

Na een kop koffie en een welkom aan de deelnemers zal om 09.00 uur de groep motoren vertrekken. De rit zal langs diverse mooie plekjes gaan. Het tijdstip waarop men terug verwacht wordt in Oldebroek ligt rond 16.00 uur. De deelnamekosten bedragen € 20,00 per persoon inclusief een warme maaltijd onderweg. Duo passagiers betalen € 10,00. Er wordt gereden volgens het 2e-man systeem. Voor diegenen die dit niet kennen is er vooraf uitleg. Er wordt in één groep gereden, zodat men geen routekaarten hoeft te lezen. Daarnaast is er voldoende tijd om nader met elkaar kennis te maken. Het is wel verstandig om met een volle tank aan de start te komen. Vanzelfsprekend zijn er onderweg mogelijkheden om te tanken en te ontspannen.

Agenda 2018

agenda 2018

We zijn dit jaar alweer volop bezig met de organisatie voor de toertochten van dit jaar ,we rekenen op jullie komst.
Wij als club gaan dit jaar de volgende ritten organiseren :

12 mei : Luctorrit vertrek om 9 uur vanaf de parkeerplaats aan de Mheneweg noord 1 te Oldebroek.
21 mei : Pinkstertoertocht (middagrit) vertrek om 13.00 uur vanaf Sportpark De Heughte Zwarteweg 15 te Oosterwolde.
23 juni : Grote regionale motortoertocht vertrek om 9 uur vanuit dorpshuis De Heerdt
Schiksweg 27 Oosterwolde
1 september : Grote toertocht Uelsen maximaal 140 deelnemers vertrek om 9 uur vanaf dorpshuis de Heerdt
Schiksweg 27 Oosterwolde.
Wij als organisatie hopen natuurlijk op jullie deelname voor dit jaar, wat zou het geweldig zijn als de tochten net zo’n succes worden als vorig jaar.

Verslag herhalingstoertocht 2 september 2017

herhalingstoertocht

Volop genieten tijdens motortoertocht Oosterwolde

Oosterwolde – Afgelopen zaterdag werd vanuit Oosterwolde GLD weer de jaarlijkse herhalingstoertocht van MTTO gehouden. Tot aan dit jaar wordt elk jaar de regionale toer rit van het vorige jaar nog een keer gereden. Vanaf volgend jaar kan dat elke rit zijn die nog een keer opnieuw gereden wordt. Nu al bekend is dat volgend jaar september de rit uit 2008 naar het Duitse Uelsen gereden wordt. De vrijwilligers verzamelden zich op de zonnige zaterdagmorgen om 07.30 uur bij Dorpshuis de Heerdt om de inschrijvers te verwelkomen. Anders dan vorige jaren kon men zich nu ook van te voren inschrijven. Dat maakt dat de registratie een stuk vlotter verloopt. De deelnemers ontvangen een kop koffie met een broodje. Om 08.45 uur wordt er uitleg gegeven over de rit en de reglementen. Om exact 09.00 uur vertrekken 128 motoren uit Oosterwolde en zoals elk jaar staan er nu weer veel toeschouwers langs de kant om de motorrijders uit te zwaaien. Via Nunspeet gaat het richting Nijkerk over prachtige stuurwegen. Ontelbare bochten volgen elkaar op. Onderweg staan veel mensen stil om te genieten van zo’n grote groep motoren in allerlei kleuren en uitvoeringen. Dan volgt de eerste stop op een groot parkeerterrein bij een voormalige discotheek. Koffie met gebak laten de deelnemers zich heerlijk smaken. De rit gaat verder door diverse Utrechtse plaatsen en dan wordt de dijk ontdekt en dat is puur genieten voor de gemiddelde motorrijder. De stoet komt aan in Odijk waar een prachtig gevuld buffet klaar staat. De rijders doen zich tegoed aan een overheerlijke warme lunch met diverse vleessoorten, salades, aardappelen en aan het eind natuurlijk een over heerlijk ijsje. Net voor de lunch worden de rijders nog getrakteerd op een flinke bui, maar de meesten kunnen schuilen bij een tankstation. Na de lunch gaat het weer richting de Veluwe. Het blijft verbluffend hoe het organisator Gijs van de Weg het elke keer weer voor elkaar krijgt om al die mooie bochtige weggetjes op te zoeken. Een rijder komt stil te staan door een lekke band, maar dat pechgeval wordt snel en adequaat verholpen. Achteraan de stoet rijdt een “veegwagen” van Leusink Motoren om eventuele uitvallers op te laden, maar dat was vandaag niet nodig. Alle motoren kwamen weer veilig en zonder pech terug in Oosterwolde, nadat er in Voorthuizen nog een stop werd gemaakt waar de deelnemers getrakteerd werden op een frisdrankje. Gijs van de Weg bleek na afloop een erg tevreden man. “Het was weer een geweldige mooie dag. Goed weer en goede rijders. Een mooie rit en dankzij een groot aantal vrijwilligers die helpen bij het inschrijven, koffiedrinken en de frisdrank was het weer een zeer geslaagde rit. En natuurlijk niet te vergeten de sponsors die ons elk jaar weer steunen. En het past mij nog een compliment te geven aan het dorpshuis in Odijk vanwege het geweldige buffet dat zij verzorgt hebben”, zegt hij met een brede glimlach. Dit was tevens de laatste motorrit in 2017 van de MTTO uit Oosterwolde. Op 7 oktober a.s. is er in Oosterwolde een Demo Classicrace. Mooi om te zien en de toegang is gratis.
Namens MTTO bedankt en tot volgend jaar.

zaterdag 2 september

2september2017

REGIONALE MOTORTOERTOCHT OOSTERWOLDE.

Het is een gezellige toertocht waarbij gereden wordt over schitterende slingerwegen en door prachtige landschappen. De toertocht is een unieke ervaring en geschikt voor zowel ervaren rijders als beginnende rijders. Er wordt onderweg regelmatig gestopt, zodat de brandstof van de motor en uw eigen motor gevuld kan worden!

Dit jaar gaan we voor een andere aanpak dan voorgaande jaren , we gaan ook nu werken met een voorinschrijving en op zaterdag kan er ook worden ingeschreven.
De voorinschrijving zal starten op maandag 21 augustus en eindigen op woensdag 30 augustus.
De voorinschrijf kosten zijn : 22,50 euro of 45 euro (met duopassagier) dit kan overgemaakt worden naar rekeningnummer
NL66 RABO 0348 4606 00 t.n.v. MTTO , vermeld duidelijk je naam, adres, postcode en woonplaats bij de betaling .

Inschrijf Kosten op zaterdag 2 september : € 27,50 inschrijven vanaf 7.30 t/m 8.45
Dit is inclusief koffie en gebak, warme lunch en frisdrank tijdens de laatste stop
Locatie: Dorpshuis “De Heerdt”, schiksweg 27, 8097SE, Oosterwolde
Vertrektijd: 09.00 uur
Lengte: 250 km

Kijk voor het laatste nieuws op onze facebookpagina MTTO Oosterwolde of op www.mtto.tk!