Toerschema 2019

toerschema2019

11-05-2019 LUCTOR BAZAR MOTORTOERTOCHT
De eerste rit van het seizoen. De zaterdag voor moederdag houdt de Geloofsgemeenschap Luctor et Emergo in Oldebroek een groots opgezette bazar waarbij de opbrengsten bedoeld zijn voor ondersteuning van de uitgezonden zendelingen.
Inschrijven vanaf 08.00 uur bij Mheneweg Noord 1, 8096 BR Oldebroek. Kosten € 20,00 per motor en € 10,00 voor een duo-passagier.
Lengte 248 km en we gaan een rondje om Meppel en dit alles is incl. koffie, cake/koek, warme lunch en frisdrank

Lentekriebels

lentekriebels

Beste Motorvrienden,
Middels dit schrijven het laatste nieuws aangaande de regionale toertocht van 22 juni aanstaande. We zijn afgelopen tijd behoorlijk druk geweest om voor dit jaar weer een rit te maken die er weer uit springt.
Afgelopen zaterdag hebben we de route voor de tweede keer gereden, het weer was niet erg best en we hebben zaterdag nog heel wat hagelbuitjes mee gekregen.
We hadden naar de eerste rit zo’n veertig punten die veranderd moesten worden ,we gingen zaterdag met veel plezier de vernieuwde tocht rijden het begint er op te lijken, maar toch zijn er nog ruim 10 locaties die we nog moeten aanpassen.
Wij als organisatie gaan er vanuit dat we ook daar wel uitkomen , 4 mei gaan we gewoon weer op pad en gaan we de route verder uitwerken,
We hebben inmiddels wel een mooie locatie gevonden waar we de middagstop houden , hier kunnen we terecht met heel veel deelnemers
De toertocht gaat dit jaar door dorpen waar we nog nooit van hadden gehoord. Het is een prachtige toertocht geworden voor een ieder, er zit weer van alles in. Het wordt gewoon genieten van deze bijzondere mooie tocht.
Hopelijk ben je er dit jaar weer bij, noteer 22 juni alvast in je agenda ook nieuwe rijders zijn van harte welkom.
Meld je vast aan zodat je op de hoogte blijft van onze toertochten : g.weg@chello.nl
Met vriendelijke groet,
Gijs van de Weg

MTTO in 2019

tt2018

Een nieuw jaar, een nieuw motorseizoen. Allereerst een gezond en toerrijk 2019 toegewenst. Ook dit jaar organiseren we weer diverse toertochten vanuit Oosterwolde:

11 mei Luctortocht
10 juni Pinkstermiddagtocht (start 13.00 uur)
22 juni Grote Regionale Motortoertocht
31 aug. Landelijke Motortoertocht

Noteer deze datums alvast in uw agenda, zodat u geen toertocht hoeft te missen. Graag tot ziens op één van onze toertochten.

Laatste kans….

duitsland

Beste motorvrienden,
Zaterdag rijden we de laatste toertocht van dit jaar. Een tocht die door velen is aangegeven als een van de mooiste tochten van de afgelopen jaren. Hopelijk kunt u dat zelf ook beamen aanstaande zaterdag.
De inschrijving eindigt op donderdagavond 24.00 uur !!! Tot nu toe valt de inschrijving mij tegen , erg jammer terwijl we er zoveel tijd aan besteden. Aan het weer kan het niet liggen, misschien wacht iedereen tot het laatste moment .
Op de dag zelf kan er dit jaar niet worden ingeschreven dus jullie hebben t/m donderdag nog de tijd om in te schrijven voor deze unieke tocht naar Uelsen.

De voorinschrijf kosten zijn : 22,50 euro of 45 euro (met duopassagier) dit kan overgemaakt worden naar rekeningnummer
NL66 RABO 0348 4606 00 : vermeld duidelijk je naam, adres, postcode en woonplaats bij de betaling .
Er dient echter per motor te worden ingeschreven

Rijders die zich hebben ingeschreven voor deze tocht kunnen zich op 1 september melden vanaf 7.30 t/m 8.40 uur in Dorpshuis “De Heerdt”
Daar kunt u onder het genot van een kop koffie en een broodje gezellig kletsen over van alles en nog wat.

Locatie: Dorpshuis “De Heerdt”, schiksweg 27, 8097SE, Oosterwolde
Vertrektijd: 09.00 uur
Lengte: 250 km
Dit is inclusief koffie en gebak, warme lunch en frisdrank tijdens de laatste stop

Met vriendelijke groet,
Gijs van de Weg
Tel: 06 21 43 14 73

Toertocht 1 september 2018

duitsland

Beste Motorvrienden,

Op zaterdag 1 september organiseren we onze laatste motortoertocht van dit jaar. We hopen jullie te mogen begroeten op deze dag en zoals jullie wellicht weten zijn nieuwe deelnemers ook van harte welkom.
We gaan de route rijden van 2008 Uelsen , het is een prachtige route die bij ons hoog staat aangeschreven.

De voorinschrijving begint aanstaande zaterdag 11 augustus , nieuwe rijders kunnen zich aanmelden bij g.weg@chello.nl Op zaterdag 1september vertrekken we vanaf dorpshuis ‘de Heerdt’ aan de schiksweg 27 te Oosterwolde. De kosten voor deze geheel verzorgde dag 22,50 pp.

Met Vriendelijke Groet
Gijs van de Weg.

Toertocht 23-6-2018

toertocht 2018

Prachtige motortoertocht

Zaterdag 23 juni stond de 26ste editie van de regionale motortocht weer op de kalender. Elke jaar worden deze toertocht gereden in het weekend dat voorafgaat aan de TT Assen race. Dit jaar stond Friesland op de menukaart. Maar liefst 220 motoren melden zich zaterdagochtend bij de Heerdt, waar de koffie klaar stond met verse broodjes. Na de briefing vertrok de groep onder grote belangstelling van de lokale bevolking richting Kampen en via Kampereiland en Ens richting Kuinre. In het Kuinre bos stopte de groep voor een kop koffie en lekkere koek. Vervolgens ging het richting Friesland door de westkant met een grote boog rond het Tjeukemeer. De warme lunch stond klaar in Joure. De deelnemers konden zich te goed doen aan een overheerlijk warm en koud buffet. Na de lunchpauze ging de groep verder richting Ossenzijl, waar een frisdrank gebruikt werd. De organisatie was erg te bespreken over het rijgedrag van de groep. Twee motoren werden onderweg opgeladen op de aanhanger, die ter beschikking was gesteld door Leusink motoren, wegens accu problemen. In een bus van Machine verhuur Oosterwolde reed een mobiel toilet mee. In Friesland was het druk op de wegen vanwege de marathon bij Sneek. Veel wandelaars en fietsers en bruggen die regelmatig open gingen vanwege druk vaarverkeer. Het mocht de pret niet drukken. Er kwamen veel enthousiaste reacties van de motorrijders die inmiddels uit heel het land naar Oosterwolde komen. Dit jaar moesten de deelnemers zich van te voren aanmelden middels een betaling. Dat systeem voldoet heel goed en scheelt enorm veel tijd bij het inschrijven ‘s morgens, waardoor er veel meer tijd is voor ondergingen contacten. Onderweg kreeg de groep veel lovende reacties van mensen langs de weg, die genoten om zo’n grote groep motoren langs te zien komen. Tegen 5 uur kwak de stoet weer terug in Oosterwolde, waar nog even gezellig werd nagepraat. De organisatie was erg tevreden over het geheel en dankbaar dat ook deze tocht zonder incidenten is verlopen.

Foto’s van deze tocht zijn te zien op http://driesvdijk.magix.net/album/alle-albums/!/oa/74506
www.mtto.tk

Op 1 september organiseren we op veler verzoek een grote regionale toertocht richting Uelsen , aan deze tocht kunnen maximaal 150 deelnemers deelnemen, op 11 augustus krijgen jullie hierover een mail met verdere informatie.
Met vriendelijke groet,
Gijs van de Weg.

MTTO PINKSTERMIDDAG RIT

pinksterrit

Beste Motorvrienden,
Op maandag 21 mei ( 2e pinksterdag) organiseren we een middagtocht
MTTO PINKSTERMIDDAG RIT
Kosten van deelname: € 10,- een kop koffie/gebak onderweg en bij terugkomst een verfrissing in de kantine.
Locatie vertrek: Kantine vv V.S.C.O. ‘61. Oosterwolde GLD Zwarteweg 15 Oosterwolde GLD
Inschrijven vanaf 12.30 t/m 12.55 uur
Vertrek 13.00 uur
Lengte: 150 km
Omgeving: verrassing
Organisator: MTTO Oosterwolde
Info: www.mtto.tk
Facebook : Motortoertocht Oosterwolde

TOEREN VOOR EEN GOED DOEL

luctor

OOSTERWOLDE – Op zaterdag 12 mei a.s. organiseert motortoertocht Oosterwolde samen met Geloofsgemeenschap Luctor et Emergo te Oldebroek opnieuw een motortoertocht als onderdeel van de activiteiten rond de bazar. De opbrengst van deze rit is bestemd voor zendingsactiviteiten van de geloofsgemeenschap in binnen- en buitenland. Vanaf 08.00 uur kunnen de deelnemers zich verzamelen op de parkeerplaats aan de Mheneweg Noord 1 te Oldebroek.

Na een kop koffie en een welkom aan de deelnemers zal om 09.00 uur de groep motoren vertrekken. De rit zal langs diverse mooie plekjes gaan. Het tijdstip waarop men terug verwacht wordt in Oldebroek ligt rond 16.00 uur. De deelnamekosten bedragen € 20,00 per persoon inclusief een warme maaltijd onderweg. Duo passagiers betalen € 10,00. Er wordt gereden volgens het 2e-man systeem. Voor diegenen die dit niet kennen is er vooraf uitleg. Er wordt in één groep gereden, zodat men geen routekaarten hoeft te lezen. Daarnaast is er voldoende tijd om nader met elkaar kennis te maken. Het is wel verstandig om met een volle tank aan de start te komen. Vanzelfsprekend zijn er onderweg mogelijkheden om te tanken en te ontspannen.

Agenda 2018

agenda 2018

We zijn dit jaar alweer volop bezig met de organisatie voor de toertochten van dit jaar ,we rekenen op jullie komst.
Wij als club gaan dit jaar de volgende ritten organiseren :

12 mei : Luctorrit vertrek om 9 uur vanaf de parkeerplaats aan de Mheneweg noord 1 te Oldebroek.
21 mei : Pinkstertoertocht (middagrit) vertrek om 13.00 uur vanaf Sportpark De Heughte Zwarteweg 15 te Oosterwolde.
23 juni : Grote regionale motortoertocht vertrek om 9 uur vanuit dorpshuis De Heerdt
Schiksweg 27 Oosterwolde
1 september : Grote toertocht Uelsen maximaal 140 deelnemers vertrek om 9 uur vanaf dorpshuis de Heerdt
Schiksweg 27 Oosterwolde.
Wij als organisatie hopen natuurlijk op jullie deelname voor dit jaar, wat zou het geweldig zijn als de tochten net zo’n succes worden als vorig jaar.