Actuele informatie

actuele info

Hallo “Motormuizen”,

Even de stand van zaken doorgeven over de vorderingen van de grote regionale toertocht van 20 Juni 2015.
Inmiddels is de tocht 3 keer voorgereden en vanaf volgende week gaan we elk weekend de tocht verkennen. We kunnen met een gerust hart zeggen dat de route klaar is. Het was weer een hele uitdaging om een tocht langs onbekende plaatsen te maken, toch durf ik te stellen dat dit aardig gelukt is.
Het wordt een geweldig mooie rit, vol bijzondere mooie stuurwegen , dijken en prachtige natuur! Zoals elk jaar hopen we op veel animo.
Aanstaande maandag (2e Pinksterdag) organiseren we een middagrit, een tocht van ongeveer 150 kilometer. Kijk voor meer informatie over deze tocht hier
Op dit moment zijn we druk met het ontwerpen van de uitnodigingskaarten en posters, zodat die in de eerste week van juni verstuurd kunnen worden. Wie in 2014 heeft deelgenomen aan de toertocht van juni of september, krijgt een uitnodigingskaart toegestuurd. Degenen die niet hebben deelgenomen, moeten zich opnieuw inschrijven.
Op vrijdag 12 juni krijgt een ieder een uitnodiging via datumprikker.nl. Hier wordt gevraagd of je verwacht mee te gaan.
Voor ons is het prettig om een richtlijn te hebben hoeveel deelnemers we kunnen verwachten. Dit alles vanwege het inkopen van eten en drinken. Let op: dit is geen voorinschrijving, u kunt op zaterdagmorgen altijd nog besluiten om (niet) mee te gaan.
Met vriendelijke groet:
Motortoertocht Oosterwolde

Stand van zaken

mtto

Hallo “Motormuizen”,
Even de stand van zaken doorgeven: We zijn inmiddels alweer druk bezig met onze toertochten van 2015 ,zelf ben ik bezig om de grote regionale tocht van 20 juni tot een succes te maken ,we hebben de tocht inmiddels een keer gereden tot aan het eten is hij behoorlijk goed,ook het eten is inmiddels geregeld we hebben wederom om pracht locatie gevonden de tankstop is 500 meter voor het restaurant we hebben een paar kleine aanpassingen gedaan voor aanstaande zaterdag want dan gaan we weer voorrijden , na het eten was de route veel te lang die heb ik inmiddels met zo’n veertig kilometer ingekort .
Het word een geweldige route dat kan ik nu al zeggen ,we gaan een toertocht rijden waar we nog nooit naar toe zijn geweest ook al is het de 23e keer dat we dit doen, dus voor ons is dit ook allemaal nieuw het is een pracht van een route met vele mooie dorpjes en mooie natuur .
Ook de openingsroute is klaar deze staat gepland op 9 mei kijk voor verder informatie op www.mtto.tk nu maar hopen dat het mooie weer echt gekomen is , zodat we er een mooie dag van kunnen maken. Aan ons zal het zeker niet liggen!
Met vriendelijke groet
Gijs van de weg.