Ontwikkelingen toertocht 2011

update

Hoi Motormuizen,
Even een nieuwe stand zaken:
Afgelopen zaterdag 14 mei hebben we de tocht voor de 3e keer gereden. Nu voor het eerst met de motor. Onze 4e toerleider Dies Klompmaker is op Malta op familie bezoek, dus gingen we met z’n drieen.
We vertrokken rond 9 uur en hadden de koffie stop al om 10 uur, wat dus opviel dat er vlot gereden kan worden dit jaar. Om 12 uur waren we bij het restaurant aangekomen, maar dat bleek nog gesloten te zijn. Dus zijn we maar weer opgestapt voor het 3e deel daar kwamen we wat probleempjes tegen, maar dat werd aangepast in de nieuwe route. Om 4 uur waren we terug in Oosterwolde.
Wat ons tegenviel zaterdag dat het nog zo koud was, terwijl de week ervoor met Luctor de mussen bijna van het dak vielen. Zo kan het verkeren binnen een week .
De route voor 18 juni is zo goed als klaar. Een paar kleine aanpassingen voor aanstaande zaterdag en hopen dat het in elkaar past. Met het restaurant zijn we eruit gekomen en het wordt een koud en warm buffet. Let op: er moet dit jaar een bon worden getoond om zo het vlees te krijgen. Zonder bon word er niets verstrekt, dus houd de waardebon die je ’s morgens ontvangt goed bij je .
De uitnodigingskaarten zijn inmiddels gedrukt en worden binnenkort verstuurd.
Met vriendelijke groet Gijsbert van de weg