Bijna zover..

bijna zover...

Beste Motorrijders,

Hier even de laatste details voor onze regionale toertocht voor aankomende zaterdag.

Wij als organisatie hebben vandaag met de gehele groep de toertocht gereden, de groep was zeer enthousiast het is een route geworden die voor iedereen aantrekkelijk is .
Enkele reacties vandaag: Jan van t’Hof mooie rit maar opletten in de bochten,Kees Bos unieke tocht ,Wim Wastenecker de tocht anders om rijden,Reijer Smit 108 kilometer ???
Alle seinen staan op groen dus het moet mogelijk zijn om de tocht tot een succes te maken .
In mijn vorig schrijven heb ik vermeld dat het een snelle route was ,dat is ook zo maar dat wil niet zeggen dat ik er mee bedoeld dat er hard word gereden ,we houden als voorste rijders de
snelheid aan die wordt voorgeschreven ,dus het word geen race maar de tocht is gewoon redelijk snel af te leggen.
De toertocht is voor iedereen toegankelijk ook duo passagiers zijn van harte welkom.
Wat de organisatie betreft, hebben we gemeend om onze club aan te kleden met een groene hes,wat inhoud dat we herkenbaar zijn en rijders persoonlijk aanspreken als er te hard wordt gereden. Als organisatoren krijgen wij vaak mails van toeschouwers of van mededeelnemers dat er onverantwoord wordt gereden door sommige rijders. Als organisatie willen wij hier niet aan herinnerd worden, omdat het een negatieve stempel op de motortoertocht drukt.
De inschrijving begint om 7.30 kom alstublieft wat eerder dan anders omdat er rond half negen er een grote toeloop ontstaat zodat we vaak wat later vertrekken dan 9 uur .
De inschrijvings kosten zijn 20 euro pp daarvoor krijgt men bij de inschrijving koffie, de eerste stop is na 60 kilometer koffie met ????? ,na 130 kilometer staat ons een buffet te wachten ,de derde stop na 180 kilometer waar men een blikje frisdrank krijgt.
Ook dit jaar gaat er weer een volgauto mee voor eventuele uitvallers,alleen is het zo dat de motoren op jullie eigen risico kunnen worden meegenomen.
Hopelijk dat het weer ons mee zit en dat we ons lustrum met meer dan 200 motoren kunnen vieren ,we rekenen op jullie komst.
Met vriendelijke groet ,
Gijsbert van de weg .(mtto)