Bijna zover……

bijna zover

Zaterdagmorgen is het zover… de 25ste toertocht van MTTO. Er zijn nog enkele vrije inschrijvingen mogelijk vanaf 07.30 uur in dorpshuis “de Heerdt”. Kom op tijd voor de laatste plaatsen !!!
Geniet van de prachtige route die weer is uitgezet door de organisatie. Iedereen een hele mooie dag toegewenst en veel rijplezier. De foto’s en video verschijnen zo spoedig mogelijk op de website.

aanmelden jubileumtocht mtto

voorkantkaart

Beste motorvrienden ,
Hierbij de uitnodigingskaart ( deel 2 onderaan dit bericht ) met de gegevens hoe jullie kunnen inschrijven voor deze bijzondere tocht.
Let op! Je bent verzekerd van een plek wanneer bij ons de betaling t.n.v. mtto is binnen gekomen en het maximaal aantal deelnemers nog niet bereikt is.
We willen benadrukken dat de adresgegevens : naam ,adres ,postcode en woonplaats duidelijk vermeld moeten worden in de betaalomschrijving.
Er kunnen nog maximaal 80 rijders inschrijven vanaf nu vol=vol.
Wie zich heeft aangemeld kan altijd een mail sturen naar g.weg@chello.nl dan ontvang je van mij een bericht als de betaling binnen is.

Met vriendelijke groet ,
Gijs van de Weg

deel 2

Pinksterrit

pinksterrit

Aanstaande Maandag 2e pinksterdag organiseren we een middagrit , we vertrekken om 13.00 uur vanaf sportpark de Heughte Zwarteweg 15 Oosterwolde.

Lengte ongeveer 150 kilometer ,
Inschrijven vanaf 12.30 uur.
Kosten 10,00 euro

Vanaf aanstaande zaterdag kan iedereen zich inschrijven voor onze jubileumtocht van 17 juni , er kunnen nog ongeveer 80 rijders zich aanmelden,
Iedereen in ons bestand krijgt dan een mail van ons met het rekeningnummer waar je 25 of 50 euro (met duopassagier) naar toe kunt overschrijven.
De uitnodigingskaart komt ook digitaal op onze site www.mtto.tk te staan vanaf zaterdagmorgen 00.01 uur met alle gegevens.
Nogmaals vermeld duidelijk je naam , adres, postcode en woonplaats.
Deelnemers die een kaart hebben gehad hebben nog een voorrecht positie tot morgenavond 23.00 uur.
Let op! Je bent verzekerd van een plek wanneer bij ons de betaling is binnen gekomen en het maximaal aantal deelnemers nog niet bereikt is

Met vriendelijke groet,
Gijs van de Weg