Toertocht en Voetbal

toertocht/voetbal

Hallo motorvrienden,
Even een reactie van de toercommissie. Vandaag 24 april zijn we de toertocht wezen rijden. Het ging erg goed en zoals het eruit ziet is het weer een geweldige rit .
De contacten zijn inmiddels gelegd met het restaurant, waar we op 19 juni kunnen genieten van een geweldig buffet. De ruimte is enorm, dus genoeg voor meerdere deelnemers.
De toertocht heeft een lengte van 250 km met 3 stops.
De koffiepauze is na 65 km,het buffet na ongeveer 130 km en dan word er s’middags nog een keer gestopt voor een glaasje fris.
Dan even iets anders ,
We zijn als organisatie enkele keren benaderd over de voetbal wedstrijd Nederland -Japan. Wij als mtto zijn in overleg gegaan met het restaurant en zijn tot de volgende oplossing gekomen:
We gaan s’morgens om 9 uur vertrekken en hopen rond 12 uur bij het restaurant te zijn waar een geweldig buffet staat te wachten. De rijders die de wedstrijd willen zien blijven na het eten in het restaurant achter,de rest van de motorrijders gaat het 2e deel rijden en zijn rond 16.30 terug in oosterwolde.
De motorrijders die de wedstrijd Nederland-Japan hebben gezien gaan als 1 groep terug naar oosterwolde en zijn dan ook rond 16.30 terug.
We hopen natuurlijk dat dit een oplossing is voor degene die twijfelt.
Met vriendelijke groet motortoertocht oosterwolde