Foto’s en video toertocht 22 juni 2019

22-6-2019

Inmiddels staan de foto’s van de toertocht in het fotoalbum. Ook de video staat online. Veel kijkplezier.

5 gedachten over “Foto’s en video toertocht 22 juni 2019”

 1. Ik reed voor het eerst mee met deze toertocht maar wat leuk, gezellig en een bere goede organisatie (toppers zijn het). Het was de hele dag genieten, een echt SUPER mooie route, geweldig weer, groot aantal motoren en een top catering. De zere kont en rug (ik rijd een shopper) heb ik er dubbel en dwars voor over. Bewondering en respect ook voor de snelle jongens die geweldig netjes en gedisciplineerd hebben gereden, petje af.
  Al met al een super dag gehad, bedankt !!!

  1. Hallo Gert ,bedankt voor je leuke reactie ,hopelijk ben je er 31 augustus weer bij , graag zou ik je emailadres willen hebben dan blijft je op de hoogte van onze tochten.
   Met vriendelijke groet,
   Gijs van de Weg.

 2. Ik Alfons Wessel heb dit jaar voor het eerst meegereden op uitnodiging van mijn plaatsgenoot Evert-jan van de Brink, in eerste instantie had ik er niet zo een hoge pet van op omdat ik dacht met ruim 200 motoren achter elkaar aan rijden, dat zag ik niet zo zitten en leek me weinig uitdagend.
  Maar het is mij 100 procent meegevallen, een fantastisch leuk georganiseerde dag een diepe buiging voor de vrijwillige organisatie.
  Het tweede man systeem vond ik erg leuk, je ziet een ieder langskomen de een verscholen achter zijn tankdop op zijn racer en de ander onderuitgezakt op zijn chopper, voor ieder wat wils dus. En na de laatste man weer lekker een beetje vooruit rijden in de groep.
  Graag ga ik nog weer een keer mee.
  Vriendelijke groeten uit Hattem

 3. Hallo Alfons, ontzettend leuk dat je erbij was afgelopen zaterdag , ja Evertjan gaat al jaren mee hij is de nestor van onze groep, fijn om te horen dat je het leuk vond, bij deze de uitnodiging voor 31 augustus dan rijden we de landelijke toertocht. Met vriendelijke groet. Gijs van de Weg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.