Geslaagde herhalingstoertocht

toertocht 2010

Zaterdag 11 September was het zover. We gingen voor de 2e edetie van de herhalingstocht. Wat moesten we verwachten? De eerste keer kwamen we aan een kleine veertig motoren, en gingen er vanuit dat er bij goed weer we tussen de 50 en 100 deelnemers konden verwachten.
Het weer was ons dit keer geweldig gezind. De eerste motoren waren er al om half acht. Om acht uur kwam er een grote stoet binnen en dat duurde tot het einde toe. Toen de lijsten werden geteld bleek dat er 138 deelnemers waren. Wat een geweldige ambitie om er volgend jaar zeker mee door te gaan.
Wat gisteren jammer was is dat de tocht ruim een uur te laat terug was om diverse redenen, maar daar gaan we wat aan doen om het de volgende keer nog beter voor te bereiden.
Wat ons ook duidelijk is geworden is dat de volgauto zo gemist werd. Nu moesten de laatste 2 motoren veel problemen oplossen waardoor er grote gaten vielen tussen de rijders en moesten de motorrijders lang op een punt blijven staan. We gaan als organisatie er alles aan doen om de herhalingstocht net zo te maken als de grote tocht van juni met dezelfde service.
Met vriendelijke groet Gijs van de weg.