Nog 3 weken te gaan……

nog 3 weken

Hallo “Motormuizen”,
Even de stand van zaken doorgeven over de vorderingen van de grote regionale toertocht van 18 Juni 2016.
Inmiddels is de tocht 3 keer voorgereden en vanaf deze week gaan we elk weekend de tocht verkennen. We kunnen met een gerust hart zeggen dat de route klaar is. Het was weer een hele uitdaging om een tocht langs onbekende plaatsen te maken, toch durf ik te stellen dat dit aardig gelukt is.
Het wordt een geweldig mooie rit, vol bijzondere mooie stuurwegen , dijken en prachtige natuur! Zoals elk jaar hopen we op veel animo.
Kijk voor meer informatie over deze tocht op www.mtto.tk.
Op dit moment zijn de uitnodigingskaarten verstuurd en worden morgen bezorgd , degenen die geen uitnodigingskaart hebben ontvangen, en dit jaar weer mee gaan, moeten zich opnieuw inschrijven.
Op vrijdag 10 juni krijgt een ieder een uitnodiging via datumprikker.nl. Hier wordt gevraagd of je verwacht mee te gaan ,ook kun je hier aangeven of je met meerdere personen komt
Voor ons is het prettig om een richtlijn te hebben hoeveel deelnemers we kunnen verwachten. Dit alles vanwege het inkopen van eten en drinken. Let op: dit is geen voorinschrijving, u kunt op zaterdagmorgen altijd nog besluiten om mee te gaan.
Met vriendelijke groet:
Motortoertocht Oosterwolde.

Luctorrit en Nieuws

7 MEI LUCTORRIT

Beste Motorvrienden

Aanstaande zaterdag is het zover onze eerste toertocht van 2016 , deze word op zaterdag 7 mei 2016 georganiseerd ,rit voor het goede doel van Luctor et Emergo inschrijven vanaf 8.00 uur tot 09:00 uur Parkeerplaats Luctor et Emergo, Mheneweg Noord 1bg, 8096 BR Oldebroek ,na koffie en welkom vertrekt de groep om 9.00 uur voor een rit van ongeveer 250km richting Achterhoek. De deelnamekosten bedragen €20 voor de bestuurder en €10 voor de passagier inclusief een warme lunch, koek en drank bij start, tussenstop en finish. Er wordt in één groep gereden volgens het 2e-man systeem met tijd voor ontspanning en kennismaking tussendoor. Aangeraden wordt om met een volle tank te verschijnen., verdere informatie op www.mtto.tk
Ook even een korte reactie hoe de voorbereidingen verlopen voor de grote regionale toertocht van 18 juni.
We zijn we voor de tweede keer wezen voorrijden ,het weer was niet erg best blij dat we met de auto waren, we hebben na de eerste keer wel wat verandering moeten maken , het restaurant lijkt ook weer prima.
De toertocht van dit jaar heeft een groot dilemma , we krijgen namelijk steeds meer onbemande benzine stations in ons land, waar we met zo’n grote groep niet kunnen tanken, we moeten bij een bemande pomp terecht kunnen waar we ons systeem kunnen toepassen ,maar dit jaar is het niet mogelijk om zo’n bemande pomp te vinden we zoeken nog naar een oplossing.
Wat we ook dit jaar weer merkten dat er wegen zijn die voor motoren niet toegankelijk zijn ,maar dat zijn net wel de mooiste locatie’s, maar daar hebben we waarschijnlijk het zelf naar gemaakt .Omdat er vaak in zulke omgevings vaak mensen wonen die van rust houden en niet zitten te wachten op de vele motoren die wekelijks hun rust verzieken ,maar goed het is uiteindelijk toch goed gekomen .
We hebben vandaag laatste punten veranderd en het is een prachtige toertocht geworden waar we erg trots op zijn .Vooral omdat het een tocht is van 250 km die erg snel gereden word, maar wel een tocht met veel stuurwerk maar nogmaals het is een route die ik zelf bijzonder mooi vind.

Met vriendelijke groet,
Gijsbert van de weg (www.mtto.tk)