UITNODIGINGSKAART

uitnodiginskaart

Beste Motorvrienden,
Vandaag hebben de rijders die afgelopen twee jaar een of meerdere keren mee zijn geweest met mtto de uitnodigingskaart ontvangen, we hebben ruim 330 kaarten verstuurd .
Deze rijders kunnen zich vanaf nu inschrijven ,inmiddels hebben zich al een tientalrijders ingeschreven ,er waren toch nog mensen die alleen hun naam vermelden daar kan ik niets mee want er zijn diverse namen die vaak voor komen in ons bestand ,dus nogmaals naam , adres en woonplaats vermelden.
Rijders die geen kaart hebben ontvangen kunnen zich laten inschrijven vanaf zaterdag 3 juni, iedere motorrijder moet zich zelf aanmelden iedereen krijgt dan een mail van ons waar je 25 of 50 euro naar kunt overschrijven, alleen mogelijk als er nog geen 300 aanmeldingen zijn.
Nieuwe rijders kunnen zich nog aanmelden voor 3 juni door je emailadres te sturen naar g.weg@chello.nl zodat jullie aankomende zaterdag ook de mail krijgen met verdere informatie ,tevens komt de uitnodigingskaart dan ook op de site te staan www.mtto.tk

Met vriendelijke groet,
Gijs van de Weg.

Een gedachte over “UITNODIGINGSKAART”

  1. gijs waarom heb ik geen kaart gekregen terwijl ik toch altijd meega,straks kan ik niet meedoen,zou ik wel heel vervelend vinden. ik wacht op reactie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.