1 September 2012 herhalingstoertocht 2008

herhalingstoertocht 2008

Beste Motorvrienden,

Zaterdag 1 september is het weer zover, dan word door ons de herhalingsrit van 2008 gereden. Hierbij de uitnodiging om samen die tocht met ons te gaan rijden.
De toertocht geldt voor velen als één van de mooiste tochten van de afgelopen jaren. Een aantal deelnemers vroeg ons of we die tocht nog een keer wilden organiseren. Dus waarom niet?
De tocht gaat naar Uelsen (Duitsland) waar we ook gaan eten, net als in 2008.
De inschrijving is in Dorpshuis “De Heerdt” Schiksweg 27 en begint om 7.30 uur en sluit om 8.45 uur. Kosten 20 euro per persoon.
We rekenen op jullie komst !!! Graag tot zaterdag 1 september.
Met vriendelijke groet Organisatie MTTO.

2 gedachten over “1 September 2012 herhalingstoertocht 2008”

  1. Gijs, voorspellingen voor zaterdag zijn weer super.

    Heb je ze in Uelsen nog gewaarschuwd dat motorrijders stevige eters zijn?
    Anders hebben ze weer te weinig.

    Nog maar 4 nachtjes slapen 😉
    Heb dr weer machtige zin an.

  2. Beste motorvrienden,
    Even een reactie van onze kant ,
    Afgelopen zaterdag was het weer zover, de herhalings tocht stond op de kalender het was even afwachten of de weersvoorspelling ook uit kwam.
    Zaterdag vroeg uit de veren om zeven moesten we ons melden in het dorpshuis er was een strakke blaauwe hemel dus dat zat wel goed.
    De eerste rijders kwamen rond halfacht zich inschrijven uiteindelijk hadden we 176 deelnemers waaronder 165 motoren en 28 nieuwe inschrijvers.
    Na de briefing van Gerrit-jan gingen we om negen uur van start.
    De tocht begon in Berkum net zoals in 2008 ,we gingen richting Dalfsen,Den Ham naar onze eerste stop in Daarle waar Jan en Arjan de koffie inmiddels aan het inschenken waren ,doordat de kantine het niet aan kon, hebben sommigen geen koffie gehad we hopen dat volgend jaar anders te gaan doen zodat dit niet meer voor komt.
    Na de eerste stop gingen we verder richting Duitsland waar een prima buffet stond te wachten we waren zelfs iets te vroeg .
    In de tocht van juni bleek dat er ontzettend lang gewacht moest worden bij het eten ,dat was voor ons een vraag of het niet sneller kon ,na overleg in Uelsen hadden zij een voorstel om met meerdere buffetten te gaan werken, het was voor ons verrassend hoe snel een ieder zaterdag zijn eten had ,ook dat nemen we graag als voorbeeld mee naar volgend jaar.
    De middag verliep ontzettend snel na een derde stop in Balkbrug waar we een drankje konden nemen gingen we richting ijhorst , Rouveen,naar Zwolle waar onze tocht eindigde en met groot aantal rijders gingen we gezamelijk naar Oosterwolde waar we nog evengezellig na babbelden.
    Wij als organisatie willen jullie bedanken voor jullie aanwezigheid afgelopen jaar ,we hopen het volgend jaar weer over tedoen en rekenen op jullie komst , hierbij alvast de datums voor volgend jaar :

    11 mei 2013 Luctorrit
    20 mei 2013 pinksterrit (middag tocht )
    22 juni 2013 Regionale toertocht
    7 september 2013 Herhalingstocht

    Met vriendelijke groet
    Gijsbert van de weg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.