Lentekriebels

lentekriebels

Beste Motorvrienden,
Middels dit schrijven het laatste nieuws aangaande de regionale toertocht van 22 juni aanstaande. We zijn afgelopen tijd behoorlijk druk geweest om voor dit jaar weer een rit te maken die er weer uit springt.
Afgelopen zaterdag hebben we de route voor de tweede keer gereden, het weer was niet erg best en we hebben zaterdag nog heel wat hagelbuitjes mee gekregen.
We hadden naar de eerste rit zo’n veertig punten die veranderd moesten worden ,we gingen zaterdag met veel plezier de vernieuwde tocht rijden het begint er op te lijken, maar toch zijn er nog ruim 10 locaties die we nog moeten aanpassen.
Wij als organisatie gaan er vanuit dat we ook daar wel uitkomen , 4 mei gaan we gewoon weer op pad en gaan we de route verder uitwerken,
We hebben inmiddels wel een mooie locatie gevonden waar we de middagstop houden , hier kunnen we terecht met heel veel deelnemers
De toertocht gaat dit jaar door dorpen waar we nog nooit van hadden gehoord. Het is een prachtige toertocht geworden voor een ieder, er zit weer van alles in. Het wordt gewoon genieten van deze bijzondere mooie tocht.
Hopelijk ben je er dit jaar weer bij, noteer 22 juni alvast in je agenda ook nieuwe rijders zijn van harte welkom.
Meld je vast aan zodat je op de hoogte blijft van onze toertochten : g.weg@chello.nl
Met vriendelijke groet,
Gijs van de Weg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.