Generale…

generale

Hoi Motorvrienden,
Vandaag 11 juni de generale repetitie gereden. Om 09.00 uur vertrokken met 9 leden van onze organisatie en na een kleine 3 kilometer ging het al mis. De vierde rijder wist de route niet en ging er vol gas vandoor… de rest volgde gewoon. Zelf moest ik flink aan de bak om hem bij te halen en na 5 kilometer had ik ze bij gehaald.
We probeerden de anderen terug te vinden maar dat lukte pas na 80 km,toen moest Jan van ’t Hof al tanken met z’n turbo booster en dat beviel hem helemaal niet. Na de koffie hebben we even flink doorgereden omdat de lucht behoorlijk zwart werd. Maar halverwege moesten toch de regenoveralls aan, het was een behoorlijke bui. Maar …. het eten maakte veel goed.
Jan is er na 90 km er tussenuit gegaan omdat het niet meer ging. De turbo booster speelde hem veel parten.
Na het eten gingen we onder het genot van een lekkere zonnestraal er weer lekker vandoor. Het ging voortvarend tot de laatste stop. Na een klein kwartiertje hoorden we wat gerommel, dus gingen onze overalls weer aan. Na een paar kilometer begon het weer te plenzen. We reden maar heel rustig naar Oosterwolde waar we rond 5 uur terug waren .
We eindigen met de spreuk van onze good old Jan van ’t Hof
“Een slechte generale is een goede uitvoering”
We rekenen op jullie komst.
Met vriendelijke Groet
Gijsbert van de Weg.

Een gedachte over “Generale…”

  1. GIJSSIEEEE,

    Nou van je vrienden moet je het maar hebben, wie was die halve gare? Gelukkig ben ik niet nieuwschierig, hahaha
    Beetje leuk gehad vandaag?

    xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.