Bijna zover……

bijna zover

Zaterdagmorgen is het zover… de 25ste toertocht van MTTO. Er zijn nog enkele vrije inschrijvingen mogelijk vanaf 07.30 uur in dorpshuis “de Heerdt”. Kom op tijd voor de laatste plaatsen !!!
Geniet van de prachtige route die weer is uitgezet door de organisatie. Iedereen een hele mooie dag toegewenst en veel rijplezier. De foto’s en video verschijnen zo spoedig mogelijk op de website.

Een gedachte over “Bijna zover……”

  1. Beste heren en dames die zaterdag 17 juni hebben meegedaan met de toertocht. Allen die zich binnen de bebouwde kom keurig aan de snelheidslimiet hebben gehouden, hartelijk dank! Voor degenen die het gas nog even goed opentrokken, heel fijn als u zich de volgende keer wilt inhouden, dan kan ik ook genieten van de indrukwekkende hoeveelheid motoren. Ik heb geprobeerd u dat vandaag duidelijk te maken door midden op de weg te gaan staan, helaas leek dat voor sommigen een reden om het gas nog wat verder open trekken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.