TOERTOCHT 2017

broedres

Zaterdag 17 juni 2017 organiseert MTTO voor de 25e keer de grote REGIONALE MOTORTOERTOCHT OOSTERWOLDE.

Een week voor de TT van Assen komen motoren uit alle delen van het land naar Oosterwolde om mee te rijden met de motortoertocht. Het is een gezellige toertocht waarbij gereden wordt over schitterende slingerwegen en door prachtige landschappen. De toertocht is een unieke ervaring en geschikt voor zowel ervaren rijders als beginnende rijders. Er wordt onderweg regelmatig gestopt, zodat de brandstof van de motor en uw eigen motor gevuld kan worden!

Dit jaar gaan we voor de 25e keer een tocht organiseren, dit wordt een bijzondere dag met een andere aanpak dan voorgaande jaren. Er kunnen dit jaar maximaal 300 deelnemers mee met onze tocht, we gaan dit doen middels een voorinschrijving. De inschrijving zal starten op zaterdag 3 juni en eindigen op woensdag 14 juni. Als het maximale aantal van 300 deelnemers eerder bereikt is dan 14 juni, dan zal de inschrijving sluiten. Verdere informatie over de inschrijving zullen jullie per e-mail ontvangen.

Kosten: € 25,00, dit is inclusief koffie en gebak, warme lunch en frisdrank tijdens de laatste stop
Locatie: Dorpshuis “De Heerdt”, schiksweg 27, 8097SE, Oosterwolde
Vertrektijd: 09.00 uur
Lengte: 240 km

Kijk voor het laatste nieuws op onze facebookpagina MTTO Oosterwolde of op www.mtto.tk!

Met vriendelijke groet,
Gijs van de Weg (g.weg@chello.nl)

4 gedachten over “TOERTOCHT 2017”

  1. Vorig jaar voor het eerst de toertocht meegereden. Fantastische organisatie, het tweede man systeem kende ik niet, maar dat werkt perfect als iedereen zich aan de spelregels houdt. De twee heren of de foto boven het verhaal van de tourtocht maakten er vorig jaar een wedstrijd van om zo snel mogelijk weer naar de voorkant van de stoet te rijden, en hierbij levensgevaarlijke capriolen uit halen. Ik begrijp dat dit vaste rijders zijn?, waarom kunnen die dan niet het goede voorbeeld geven.

    1. Beste Gerrit ,
      Ik ben één van de 2 heren die op de foto staat.
      en ben het niet met jou reactie eens want zo ziet onze rijstijl er echt niet uit wij halen heus wel eens een langzamere voorganger in, maar over het algemeen blijven wij op onze plek in de groep totdat we vanzelf weer vooraan de groep terecht komen, en levensgevaarlijke capriolen halen wij zo wie zo nooit uit! En ik denk dat de organisatie dat ook wel kan bevestigen .
      Waarschijnlijk heb je ons met andere rijders verward, want ik heb ook wel eens wat voorbij zien scheuren.
      Met vriendelijke groet
      René van Weeghel

  2. Ik was te snel met versturen van mijn reactie op de tourtocht, was niet de bedoeling om dit anoniem te doen.
    Groeten,
    Gerrit Wullink, Winterswijk Meddo.

  3. Hallo René,
    Bedankt voor je reactie , ik wou eerst van jullie zelf een reactie horen ,het leek me al erg stug dat jullie onverantwoord zouden rijden , had namelijk nog nooit iets over jullie gehoord , of dat er klachten kwamen over jullie rijstijl ,we vinden het altijd super dat jullie erbij zijn ( vooral de fotograaf ) laat de reactie van Gerrit andere rijders aan het denken zetten ,we hopen er op 17 juni een geweldige dag van te maken met z’n allen ,dat moet lukken

    Met vriendelijke groet,
    Gijs van de Weg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.