Toertocht 19 juni 2010

toertocht 19 juni
Zaterdag 19 juni was het zover,hetweer zag er niet goed uit volgens de weer profeten .
Jammer dat er zoveel mensen op weersverwachtingen al af haken ,geweldig dat er toch nog 124 personen mee gingen die een leuke dag hebben beleefd .
We hebben deze dag geen regen van betekenis gehad het zonnetje was er zelfs nog bij ,de tocht ging eerst richting nijeveen waar we de stop hadden gepland bij Wim ten Braake motoren daar was het goed te vertoeven en werd er door gene wat geinvesteerd.
Na de koffie ging de rit richting Westerbork waar de tankstop was en een kleine 5 kilometer verder stond er een koud en warm buffet klaar,het personeel van restaurant onder de hoge dennen had zich uitstekend voorbereid het eten stond al klaar en konden we zo aanschuiven een dikke pluim.
Na het eten bleven er 17 personen achter die het voetbal wilden zien, de rest ging verder richting Hardenberg waar we de derde stop hadden, ook hier hadden Jan en Arjan alles weer perfekt voor mekaar zelfs was er weer koffie gezet en was er volop frisdrank aanwezig.
Rond drie uur vertrokken we richting Den Ham via de Lemelerberg gingen we langzaam richting Oosterwolde waar we rond half vijf terug waren inmiddels was ook de groep van het voetbal terug zo dat we kunnen zeggen dat de dag prima verlopen is .
We hadden vandaag een paar kleine probleempjes die door Kees en Anneke werden opgelost, ook een woord van dank voor de vrijwilligers want zonder jullie was dit niet mogelijk.
Met dank aan Jan,Arjan,Kees,Anneke,Henri,Dries die deze dag mogelijk hebben gemaakt.
Dan als laatste maak ik er gebruik van om jullie nog een keer uit tenodigen voor een toertocht op 11 september 2010
Met vriendelijke groet Gijs van de weg (mtto)

3 gedachten over “Toertocht 19 juni 2010”

  1. Een dikke pluim voor de organisatie van de leukste toertocht die ik ken, alles tot in de puntjes geregeld en overal aan gedacht. Ondanks de voorspelde regen (af en toe wat spetters) was het overwegend droog en hebben zelfs de zon meerdere malen mogen zien de thuisblijvers hebben ongelijk gekregen en hebben heel wat gemist! Gijs en alle anderen van de organisatie bedankt voor weer een fantastische toerdag.
    Groeten Jan van Z.

  2. Alweer een geweldige toertocht uitgezet, met een prima organisatie!
    Met veiligheid, kwaliteit en plezier voorop, en waar de inwendige mens niet wordt vergeten. Zelfs aan het voetbal als concurrent is gedacht, en rekening mee gehouden.
    Oosterwolde en de motorsport wee positief op de kaart gezet. Bedankt, en tot volgend jaar,
    namens de gehele VVD groep van Oldebroek,
    Henk Kemp

  3. Mannen bedankt!

    Het was weer een fantastische tocht met heerlijk stuurwerk er in.
    Jullie hebben velen weer een geweldige mooie dag bezorgt.
    Het was puur genieten van het rijden, het eten en de contacten onderweg.

    Ik hoop dat jullie het nog lang met veel plezier mogen doen.

    Hartelijke groet, Jaap

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.